IMG-3024

Miért a mi Bejárati ajtóink?

A bejárati ajtó minden ház névjegykártyája. Varázst adnak a bejárati területhez. A GEALAN bejárati ajtórendszerével mindenki számára megoldást kínál. Választhat a klasszikus változat és a szárnyat borító változat között. A dekoratív fóliák rugalmas színvilágának köszönhetően lehetősége van arra, hogy bejárati ajtaját a homlokzat általános megjelenéséhez igazítsa.

Tulajdonságok

Sokoldalúság, betörésvédelem, hangszigetelés. Kitűnő stabilitás, tökéletes vonalvezetés, esztétikus vonalvezetés, nagy változatosság, különböző szárnyválasztások.

Optimalizált hőszigetelés A legjobb szigetelési tulajdonságokkal kifejlesztett rendszer nem véletlen, hanem célzott fejlesztési munka eredménye. Számos innovatív részletnek köszönhetően számos számítás kiváló hőszigetelési értékeket mutat.

GAVA

Modern, valamint klasszikus rusztikus design

A 15 leggyakrabban használt fa dekorációban + 5 fehér árnyalatban kapható

Fukotherm

A Fukotherm ajtópanelek a következő szintre emelik az ajtót. Ezek nemcsak bájos, hanem tartós és minőségi garanciát jelentenek otthonában. Kialakításukat a megbízhatóság és a hosszú élettartam jellemzi. A töltelék színe, mintája és alakja az Ön igényeinek megfelelően alakítható. Az ajtó alapfelszereltsége fehér, de különböző színek és árnyalatok közül választhat.

Milyen kivitelezésben kaphatóak?

GAVA és Fukotherm katalógusainkban található kivitelezésekben

Termék katalógus

A Bejárati ajtók katalógusait az alábbi linkeken tudja megtekinteni

Gava Katalógus

FukoTherm Katalógus

Door Panel Katalógus