2

Miért a Zsalúziák?

A zsalúziák a reluxák kültéri változatai. Belülről történik a mozgatásuk, a lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk. Az időjárás viszontagságainak ellenállnak. A belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a nap melege ellen, a megoldás a külső árnyékolók jelentik. A külső árnyékolók hatékonyan visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.

Tulajdonságok

A peremezett lamella merevségét a szélek alakos permetezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. Magas szélállóság, nagyobb árnyékolók. A motoros zsalúzák szél, fény, esőérzékellőkkel vezérelhetők. A peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet „C” „S” „Z”. A lamelák színei lakozottak, VSR színsor alapján választhatók.

Extrák

Az ön maximális kényelmét szolgálva automatikus vezérlő rendszereket is rendelhet zsalúziához. Aktív szélvédelem, napfény érzékelő, a távirányító segítségével egy mozdulattal megfelelő helyzetbe állíthatja a zsalúziát. Nagyobb felületek esetében épület vezérlési rendszerekkel optimalizálható a fűtési és hűtési energiafelhasználás. 11 féle színben kapható.

Milyen kivitelezésben kaphatóak

Egyedi méretben és színben
UMBROLL C-80 RL, Z-90 RL, S-90 RL, F-80 RL.

Termék katalógus

A Zsalúziák katalógusát az alábbi linken tudja megtekinteni

Zsalúzia Katalógus